![]() |
Postanowienia - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-12.html) +--- Wątek: Postanowienia (/thread-91.html) |
Postanowienia - PannaS - 01-12-2013 08:36 PM Hej. Chciałabym się was zapytać czy w ciągu roku postanowiacie sobie, że coś w sobie ulepszycie, coś zmienicie, itp,itd czyli z pewnych myśli wychodzi iż źle dotychczas robiliście i chcecie to teraz zmienić i próbujecie to zmienić. Ja właśnie tak mam. Rozmawiałam ze swoją siostrą i doszłam do wniosku, że rzucam palenie, zielsko bo potem gdy będę już naprawdę dorosła i będę chciała mieć dzieci, to może się okazać, że będą chore, a nie zdrowe tak jak każdy chce. Warto się nad tym zastanowić. RE: Postanowienia - majsterklepka - 01-12-2013 09:06 PM Tak, wiele razy zawzinam się, że będę się odchudzac, lepiej, zdrowiej odżywiac i więcej się ruszac. Niekoniecznie mi się to udaje, konsekwencja w tym przypadku nie jest moją mocną stroną, niestety RE: Postanowienia - GumaBalonowa - 01-13-2013 01:04 PM Tak jak majsterklepka,co roku 1 stycznia jest ''mniej żreć'' a później to sie odkłada na ''za tydzień'' a później to już nie warto bo zaraz święta ![]() ![]() RE: Postanowienia - Pinakolada - 01-15-2013 10:35 AM Mam postanowienie, że zacznę dbać o siebie, czyli zacznę zdrowo się odzywiac i będę regularnie się gimnastykować. ![]() RE: Postanowienia - rozyczka - 01-15-2013 04:21 PM Ja zawsze wybieram jakieś realne postanowienia. Jeśli co roku próbuję schudnąć, a doskonale wiem, że kończy się tylko na samej idei, to tego nie robię. Dla mnie możliwym postanowieniem do spełnienia może być coś drobnego, jak np. pamietać w tym roku o urodzinach przyjaciela czy mniej przeklinać. Takie drobne "cegiełki" też czynią nas lepszymi. ![]() RE: Postanowienia - konXkon - 01-15-2013 04:22 PM ja w tym roku chce do wakacji lepiej wyglądać. zacząłem chodzić już na siłownie i powoli widać już pierwsze efekty. |