01-12-2013, 08:10 PM
01-13-2013, 01:03 AM
Znam paru studentów z wymiany, fajni ludzie i zadowoleni z pobytu w Krk. No ale po prawdzie to na wymianie jest żyć nei umierać, nauki niewiele, przyjemności sporo. Ja sam jeszcze nei studiuje ale mam znajomych studentów i widze jak oni sobie tam poczynają.
01-13-2013, 11:21 AM
Ja miałam styczność z kilkoma osobami z wymian i muszę przyznać, że nikt nie narzekał. W sumie Karków do ładne miasto, uczelnie są dobre, kobiety piękne i jest co robić w wolnym czasie. Więc na co tu narzekać 

01-14-2013, 11:57 PM
Znam kilka osób, które przyjechały do Krakowa na Erasmusa. Rozmawiałam z nimi i są bardzo zadowolone, miasto bardzo im się podoba i na pewno będą chciały tu wrócić. 

01-15-2013, 02:43 PM
ja nie lubie obcokrajowcow, ale tylko tych, ktorzy zachowują się jak bydło na floriańskiej. ide sobie raz floriańską, a jakaś banda angoli przebrana za zwierzęta tańczy na środku i wykrzykują coś po swojemu
01-15-2013, 02:45 PM
Moja siostra pojechała na wymiane do Barcelony. Mówi, że spotkała wielu fajnych ludzi, którzy byli już z kolei tutaj. Chwalili sobie miasto. Najbardziej to alkohol i kobiety, wiadomo.
Też im się nie dziwię, że wybrali Polskę. 
Też im się nie dziwię, że wybrali Polskę. 
01-15-2013, 02:46 PM
no, dla kobiet i wódki to też bym tu przyjechał do Polski. jedne z kilku powodów, żeby tu zostac.
ale niekoniecznie na długo.
ale niekoniecznie na długo.01-15-2013, 03:00 PM
Z tego co opowiadała siostra nie wszyscy są nastawieni na zabawę. Przyjeżdżają, bo lubią podróżować i zwiedzać świat. Na zachodzie podróżowanie to typowa rozrywka wśród studentow. A skoro mogą sobie pozwolic na pogodzenie studiów z czymś tak przyjemnym to nie widzę przeciwwskazań.
Co do imprez, to nie oszukujmy się
każdy lubi sobie pobalować od czasu do czasu. 
Co do imprez, to nie oszukujmy się
każdy lubi sobie pobalować od czasu do czasu.